Vaststelling bestemmingsplan Cultureel Erfgoed, gemeente Loppersum

Logo Loppersum

Burgemeester en wethouders maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat de gemeenteraad op 5 maart 2018 het bestemmingsplan 'Cultureel Erfgoed gemeente Loppersum' heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan is opgesteld om het aanwezige culturele erfgoed in de gemeente Loppersum van een passende bescherming te voorzien. Onder aanwezig cultureel erfgoed wordt in dit geval verstaan: karakteristieke panden en karakteristieke gebieden, rijksmonumenten, beschermde dorpsgezichten en archeologische waarden.

Inzage

 

  • 1.

    Het bestemmingsplan ligt gedurende zes weken op het gemeentehuis ter inzage, van 17 april 2018 tot en met 28 mei 2018;

  • 1.

    Het bestemmingsplan is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl, planidentificatienummer NL.IMRO.0024.00BP1002-VG01;

 

Beroep

Bent u het niet eens met dit bestemmingsplan? Dan kunt u beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U kunt alleen beroep instellen:

  • 1.

    van

  • 2.

    als u belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij de gemeenteraad in te dienen;

  • 3.

    als u belanghebbende bent en bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling heeft aangebracht.

 

Verzoek om voorlopige voorziening

Wilt u tegenhouden dat het bestemmingsplan in werking treedt? Dan kunt u, als u beroep heeft ingesteld, ook een 'verzoek om een voorlopige voorziening' indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Wordt uw verzoek toegekend? Dan schort de inwerkingtreding van het besluit op tot een beslissing is genomen over het beroep.

 

 

Burgemeester en wethouders

van de gemeente Loppersum

Naar boven