Wijzigingsplan De Traanbok 5

Logo Stede Broec

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stede Broec hebben het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied 2010’ gewijzigd. De wijziging is op grond van artikel 3.6, eerste lid onder a Wet ruimtelijke ordening.

Wijziging

Het betreft een wijziging van het bouwvlak voor de realisering van huisvesting voor arbeidsmigranten op het perceel De Traanbok 5 te Bovenkarspel. De wijziging valt binnen de kaders die het bestemmingsplan ons biedt om medewerking te kunnen verlenen.

Procedure 

Op grond van artikel 3.4 Algemene wet bestuursrecht, juncto artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening heeft het ontwerp wijzigingsplan vanaf donderdag 8 februari 2018 zes weken ter inzage gelegen. Hierop zijn geen zienswijzen ontvangen. Het ontwerp wijzigingsplan is ongewijzigd vastgesteld.

De beroepstermijn start daags na de publicatie van deze kennisgeving, dus op donderdag 19 april 2018 en duurt zes weken. Het vastgestelde wijzigingsplan ligt ter inzage bij de gemeente Stede Broec en is raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.0532.UWPdetraanbok5-VG01.

Beroep en voorlopige voorziening

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA’s-Gravenhage. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet hiervoor beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Beroep kan alleen worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, evenals een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen. Tegen de wijzigingen die bij vaststelling in het wijzigingsplan zijn aangebracht, kan door alle belanghebbenden beroep worden aangetekend.

Ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening treedt het wijzigingsplan in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn. Totdat op het beroep is beslist, kan een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden gedaan. Wordt dat verzoek gedaan binnen de beroepstermijn dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. (artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening).

Contact

Voor het inzien van de papieren versie van het wijzigingsplan kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte (telefoon 0228-534100).

 

Naar boven