BEKENDMAKING VASTSTELLING WIJZIGINGSPLAN Buitengebied, Graaf Jansdijk 72, Axel

Logo Terneuzen

 

Burgemeester en wethouders van Terneuzen maken bekend dat zij op 10 april 2018 het wijzigingsplan Buitengebied Terneuzen, Graaf Jansdijk 72, Axel (NL.IMRO.0715.WPBG32 -VG01) ongewijzigd hebben vastgesteld. Deze bekendmaking vindt plaats op grond van artikel 3.8, lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening

Doel

Het doel van dit wijzigingsplan is om de bestemming ‘Agrarisch’ te wijzigen in ‘Wonen’.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt van 19 april 2018 tot en met 30 mei 2018 ter inzage. Het vastgestelde wijzigingsplan is volledig te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op https://www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Bestemmingsplannen.

De stukken zijn ook digitaal in te zien bij de publieksbalies in Terneuzen en Axel. Wij vragen u voor het inzien van de stukken een telefonische afspraak te maken via telefoonnummer 14 0115.

Beroep

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd schriftelijk beroep instellen. Beroep moet u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. U kunt alleen beroep instellen:

- als u ook een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders heeft ingediend;

- als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat was om tegen het ontwerp wijzigingsplan een zienswijze in te dienen;

- als u bezwaar heeft tegen de wijziging van het vastgestelde plan ten opzichte van het ontwerpplan.

Ook kunt u tijdens deze periode een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Zo’n verzoek stuurt u naar de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. Een beroepschrift en verzoek om voorlopige voorziening stuurt u naar Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Bij het indienen van een beroepschrift of voorlopige voorziening bent u griffierecht verschuldigd.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling treedt in werking op de dag na de dag waarop de beroepstermijn afloopt. Als binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan dan treedt het plan nog niet in werking. De voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak moet dan eerst uitspraak doen over de voorlopige voorziening.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer K. van Gorp van het team Planvorming, (telefoonnummer 14 0115 of e-mail wro@terneuzen.nl).

 

Terneuzen, 18 april 2018

 

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen,

gemeentesecretaris,

burgemeester,

 

J.G. (Jan) Princen

J.A.H. (Jan) Lonink

 

Naar boven