Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Hondweg 20, Dronten (D4001)

Logo Dronten

Het college van Dronten maakt bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Hondweg 20, Dronten (D4001) op grond van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage ligt.

Dit plan ligt in het buitengebied van Dronten en maakt uitbreiding van het agrarische bouwblok mogelijk. Deze uitbreiding is nodig voor de vestiging van een nieuwe mestsilo, een werktuigenberging, een bewaarloods, een mestverwerkingsruimte en een kantoor/werkplaats.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan van 18 januari tot en met 28 februari 2018 inzien bij/op:

• de publieksbalie van het gemeentehuis op afspraak.

• online op www.dronten.nl.

• online op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0303.D4001-ON01

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Dronten, t.a.v. team Gebiedsontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met dhr. D. de Vries, tel: 14 0321.

De gemeenteraad dient binnen twaalf weken na afloop van de inzagetermijn een besluit te nemen tot vaststelling van het plan.

Na vaststelling door de gemeenteraad ligt het plan ter visie met de mogelijkheid tot het indienen van beroepschriften en/of een voorlopige voorziening bij de Raad van State, afdeling Bestuursrechtspraak.

Dronten, 17 januari 2018.

Het college van Dronten,

secretaris, mr. D.G.C. van der Spek;

burgemeester, mr. A.B.L. de Jonge.

Naar boven