Ontwerpbestemmingsplan Dirkzwagerstraat, Maassluis

Logo Maassluis

Burgemeester en wethouders van Maassluis maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 13 april 2018 gedurende een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan “Dirkzwagerstraat” in het publiekscentrum in de hal van het stadhuis voor een ieder ter inzage ligt.

 

Het bestemmingsplan maakt de bouw mogelijk van maximaal 31 grondgebonden woningen op het voormalige Pot-palletterrein gelegen in de Kapelpolder.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder tegen het genoemde ontwerpbestemmingsplan zienswijzen naar voren brengen.

Zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend en te worden gericht aan de gemeenteraad van Maassluis, postbus 55, 3140 AB te MAASSLUIS. Zienswijzen kunnen ook mondeling naar voren worden gebracht. Hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt via telefoonnummer 010-5931807.

 

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0556.BP82Dirkzwagerstr-ON01

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan als pdf bestand te raadplegen op www.officielebekendmakingen.nl

 

Crisis- en herstelwet

Op de voorbereiding en het te nemen besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing.

 

Maassluis, 12 april 2018

 

Naar boven