Vaststelling bestemmingsplan “Sportpark Hulsberg”, gemeente Nuth

Logo Nuth

Burgemeester en wethouders van Nuth maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Nuth bij besluit van 19 december 2017 het bestemmingsplan “Sportpark Hulsberg” ongewijzigd (ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zoals dat ter inzage heeft gelegen) heeft vastgesteld. Tegen het ontwerp zijn geen zienswijzen ingediend.

 

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan “Sportpark Hulsberg” zal dienen als planologisch kader voor het realiseren van één centraal tenniscomplex in Hulsberg en het renoveren van de velden van de voetbalvereniging.

De opstelling van een nieuw bestemmingsplan is nodig om de vrije uitwisselbaarheid tussen de sportvelden ten behoeve van de sportbeoefening mogelijk te maken. Het vigerende bestemmingsplan maakt namelijk een strikte scheiding tussen het gebruik van de sportvelden voor voetbal en tennis.

 

Terinzagelegging

Het bestemmingsplan “Sportpark Hulsberg” en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 18 januari 2018 gedurende een termijn van zes weken (t/m 28 februari 2018) ter inzage in het gemeentehuis te Nuth.

De gemeente Nuth werkt uitsluitend op afspraak. Een afspraak maakt u bij voorkeur digitaal via www.nuth.nl, via het telefoonnummer 14045 of persoonlijk aan de receptie. De afspraaktijden zijn dagelijks van 8.30 tot 17.00 uur (op vrijdag tot 16.00 uur).

 

Het bestemmingsplan “Sportpark Hulsberg” is via www.ruimtelijkeplannen.nl digitaal beschikbaar. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0951.BPSportpark-VG01

 

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan staat vanaf donderdag 18 januari 2018 gedurende 6 weken beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat hun redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp bestemmingsplan.

Tegen het ontwerp zijn geen zienswijzen ingediend.

Het beroepschrift moet worden gezonden aan de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. U dient bij het instellen van beroep een exemplaar van het besluit mee te zenden. In het beroepschrift vermeldt u waarom u het niet eens bent met het besluit.

 

Bij het indienen van een beroepschrift kan aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening worden gedaan, indien u van oordeel bent dat gelet op de betrokken belangen onverwijlde spoed het noodzakelijk maakt dat op korte termijn een voorlopige uitspraak wordt gedaan. Het verzoek tot voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Nuth, 17 januari 2018

 

Burgemeester en wethouders van Nuth

 

Naar boven