Verleende omgevingsvergunning uitgebreide voorbereidingsprocedure, veranderen pluimveehouderij, Vossenhoorn 13 Moergestel

Logo Oisterwijk

Veranderen pluimveehouderij, Vossenhoorn 13 in Moergestel, dossiernummer 2015-0804, verzonden aan aanvrager op 6 april, Activiteit bouwen, strijdigheid bestemmingsplan en milieu (veranderen van een inrichting)

Het college van de gemeente Oisterwijk maakt bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1A onder 3 van de WABO een omgevingsvergunning hebben verleend voor het veranderen van een pluimveehouderij aan de Vossenhoorn 13 te Moergestel (dossiernummer 2015-0804).

Ter inzage

 

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen vanaf 13 april 2018 6 weken ter inzage. U kunt deze inzien:

  • 1.

    op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl; De IMRO code is: NL.IMRO.0824.OVVossenhoorn13-VA01

  • 2.

    op www.oisterwijk.nl/bestemmingsplannen ziet u de directe link naar het plan op ruimtelijkeplannen.nl

  • 3.

    bij de Centrale Publieksbalie op het gemeentekantoor van Oisterwijk, De Lind 44 in Oisterwijk. U kunt hiervoor terecht op maandag, dinsdag en woensdag van 8.30 uur – 17.00 uur, op donderdag van 8.30 uur - 19.00 uur en op vrijdag van 8.30 – 13.00 uur. Let op: wilt u een aanvraag voor een omgevingsvergunning inzien? Dan heeft u een afspraak nodig. Dit doet u door te bellen met (013) 529 13 11.

 

Beroep

 

Als belanghebbende kunt u, nadat een besluit bekend is gemaakt, daartegen een beroepschrift indienen. Het beroepschrift stuurt u binnen 6 weken na de dag dat het besluit ter inzage is gelegd, naar de Rechtbank Zeeland-West Brabant, sector Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA in Breda. U kunt geen beroep instellen als u redelijkerwijs kan worden verweten dat u geen zienswijze tegen het ontwerpbesluit naar voren heeft gebracht. Het besluit treedt pas in werking nadat de termijn voor het indienen van beroep is verstreken. Wilt u dit voorkomen dan moet u een verzoek om voorlopige voorziening indienen.

 

Eisen beroep

 

Een beroepschrift moet ondertekend worden en tenminste bevatten:

  • naam en adres van de indiener

  • de dagtekening

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt

  • de redenen van het beroep

 

Voorlopige voorziening

 

Als u beroep heeft ingesteld kunt u tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Dit kan alleen als er sprake is van een spoedeisende zaak. Een dergelijk verzoek kunt u richten aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland- West Brabant, sector Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA in Breda. Aan het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven