Verleende omgevingsvergunning Stationsweg 91 in Breukelen, Stichtse Vecht

Logo Stichtse Vecht

Burgemeester en wethouders van gemeente Stichtse Vecht maken bekend dat vanaf maandag 9 april tot en met zondag 20 mei 2018 de verleende omgevingsvergunning verbouwing en uitbreiding hotel Breukelen ter inzage ligt.

Inhoud

Hotel Breukelen wordt op de begane grond geheel verbouwd. Aan de noordzijde wordt een twee laags gebouw gerealiseerd met zalencentrum en kantoorruimten op de verdieping. Het restaurant wordt aan de zuidzijde vergroot met één bouwlaag. Na publicatie van de ontwerp omgevingsvergunning zijn zienswijzen ingekomen. De ingebrachte zienswijzen geven geen aanleiding de vergunning te weigeren.

Inzien

De verleende omgevingsvergunning (NL.IMRO.1904.OVStationsweg91BRK-VG01) is vanaf maandag 9 april 2018 te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt de vergunning na afspraak inzien bij het Omgevingsloket van de gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1 in Maarssen (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur). Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer J. Gijsen (140346).

Reageren

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u een beroepschrift indienen. Het beroepsschrift moet u indienen binnen zes weken na maandag 9 april 2018. Het beroepschrift moet de volgende gegevens bevatten:

• de dagtekening;

• uw volledige naam- en adresgegevens;

• uw handtekening;

• een kopie van het besluit waarmee u het niet eens bent;

• de reden(en) waarom u het hiermee niet eens bent.

Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA te Utrecht.

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit waartegen u bezwaar maakt niet op. U kunt een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter. Met een voorlopige voorziening vraagt u een voorlopige beslissing van de rechter als u de uitkomst in de lopende beroepsprocedure niet kunt afwachten vanwege een spoedeisend belang. Een verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA te Utrecht. U stuurt een kopie van het beroepschrift en het besluit waartegen u bezwaar maakt mee met het verzoekschrift. In uw verzoekschrift geeft u aan waarom u een spoedeisend belang bij de voorlopige voorziening hebt. Aan deze procedure zijn kosten verbonden.

Met behulp van DigiD kunt u het beroep- en verzoekschrift ook digitaal indienen bij de genoemde rechtbank via www.rechtspraak.nl.

Naar boven