Inspraak voorontwerpbestemmingsplan 'Zee, strand en duin, eerste herziening'

Logo Noordwijk

Het college van burgemeester en wethouders maak overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan ‘Zee, Strand en Duin, eerste herziening’ wordt voorbereid.

Het college van burgemeester en wethouders maakt eveneens bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan ‘Zee, Strand en Duin, eerste herziening’ in het kader van de Inspraakverordening van de gemeente Noordwijk is vrijgegeven voor tervisielegging.

Plangebied en doelstelling bestemmingsplan

Het voorontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de strand- en duingebieden in Noordwijk met uitzondering van enkele aan de rand van het plangebied gelegen recreatie- en horecavoorzieningen. Met de herziening van het bestemmingsplan ‘Zee, Strand en Duin’ wordt hoofdzakelijk beoogd het verwerken van de ruimtelijk relevante onderdelen van de vastgestelde Strandnota 2015-2020 en de nadien aangebrachte wijziging daarin.

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Zee, Strand en Duin, eerste herziening’ ligt met ingang van woensdag 11 april tot en met dinsdag 22 mei 2018 ter inzage. Het voorontwerpbestemmingsplan is in te zien in het gemeentehuis aan de Voorstraat 42 en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met de plancodering: NL.IMRO.0575.BPZSD1eherziening-VO03.

Inspraakreactie

Een inspraakreactie kan binnen de termijn van de terinzagelegging (dus tot en met dinsdag 22 mei 2018) bij voorkeur schriftelijk (geen e-mail) worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk, Postbus 298, 2200 AG Noordwijk, onder vermelding van “inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Zee, Strand en Duin, eerste herziening’”. Voor een eventuele mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling, T (071) 36 60 000.

Naar boven