Ontwerpbestemmingsplan “Bestemmingsplan Didam, Kerkwijk fases V, VI en VII”

Logo Montferland

Burgemeester en wethouders van Montferland maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Bestemmingsplan Didam, Kerkwijk fases V, VI en VII” met ingang van 12 april 2017, gedurende een termijn van zes weken, bij de receptie van het gemeentehuis, Bergvredestraat 10 in Didam, voor een ieder ter inzage ligt en tevens via www.montferland.info te raadplegen is.

Al enige jaren is de ontwikkeling van nieuwe woonwijk Kerkwijk in Didam in uitvoering. Op dit moment zijn fase 1 tot en met 4 gereed of in aanbouw. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in de realisatie van maximaal 120 woningen in fase 5, 6 en 7. Deze fases zijn gelegen tussen de (Nieuwe) Meursweg in het noorden, de achterkanten van de percelen aan de Dijksestraat in het oosten, de weg Ruigenhoek in het zuiden en de weg Scholtenstuk in het westen.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan het ontwerpplan desgevraagd eveneens buiten de werkuren worden ingezien. U kunt daarvoor een afspraak maken met de afdeling Ontwikkeling, telefoon 0316-291642.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad van Montferland , Postbus 47, 6940 BA DIDAM. Desgewenst kan de zienswijze ook mondeling kenbaar worden gemaakt. In dat geval kan via bovengenoemd telefoonnummer daarvoor een afspraak worden gemaakt. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht wordt een verslag gemaakt.

Didam, 11 april 2018

Burgemeester en wethouders van Montferland.

Naar boven