Ontwerpwijzigingsplan ‘Rompertweg 7, Rosmalen’

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.9a lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Rompertweg 7, Rosmalen’ (NL.IMRO.0796.0002392.-1301) met ingang van 3 april 2018 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied ligt in het buitengebied van de gemeente 's-Hertogenbosch, ten noorden van de kern Rosmalen. Het bedrijfsperceel grenst aan de noordzijde aan de Rompertweg (met aan de overzijde agrarisch gebied in de vorm van landbouwgrond). Aan alle overige zijden grenst het plangebied direct aan agrarisch gebied in de vorm van landbouwgrond.

Hiermee maakt het college bekend, op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening, dat zij een wijzigingsplan voorbereidt waarbij sprake is van ruimtelijke ontwikkelingen. Initiatiefnemer exploiteert op het adres Rompertweg 7 te Rosmalen een intensieve veehouderij in de vorm van een varkenshouderij. De initiatiefnemer is van plan om de intensieve veehouderij te beëindigen en voort te zetten als regulier bedrijf met een bedrijfsverzamelgebouw (max. cat. 2).

Wilt u r eageren?

In de periode dat een ontwerpwijzigingsplan ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Wilt u reageren op het ontwerpwijzigingsplan?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: het college van burgemeester en wethouders van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch.Graag onder vermelding van zaaknummer 7139793.

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u terecht bij de heer Helming, tel. (073) 615 53 92. Voor het maken van een afspraak met hem kunt u ook bellen met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel. (073) 615 56 04.

  • Ook is het mogelijk om uw zienswijze digitaal in te dienen met DigiD. U kunt daarvoor naar de gemeentelijke site www.s-hertogenbosch.nl, ‘Stad en bestuur’, ‘Bestuur’, ‘Indienen zienswijzen’. Onder het kopje “Hoe kan ik een zienswijze indienen?” kunt u naar het digitale formulier.

Het ontwerpwijzigingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden).

Naar boven