Rectificatie: Besluit onttrekking en toevoeging aan de openbaarheid van zandpaden in het kader van bestemmingsplan Golfbaan de Paal

Logo Bergeijk

In het Gemeenteblad en de Staatscourant d.d. 21 maart 2018 is onderstaande kennisgeving gepubliceerd. Hierin stond in de beroepstermijn een verkeerde datum benoemd. Het besluit wordt daarom opnieuw gepubliceerd.

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 9 van de Wegenwet en gelet op afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat de gemeenteraad op 1 maart 2018 het volgende besluit heeft genomen:

Vast te stellen de "Nota van zienswijzen besluit onttrekken en toevoegen zandpaden Bergerheide en De Paal aan de openbaarheid" en (delen van) zandpaden op de kadastrale percelen BEK A 1037 en 1205 en I 1210, zoals aangeduid in bijlage "Kaart onttrekking en toevoeging zandpaden aan openbaarheid Bergerheide en De Paal", te onttrekken aan de openbaarheid en de in deze bijlage aangeduide nieuw te realiseren zandpaden de bestemming openbare weg toe te kennen, op een door het college van Burgemeester en Wethouders nader te bepalen moment. Dit moment dient in het op de kaart aangeduide deelgebied De Paal afhankelijk te zijn van de realisatie en toegankelijkheid van de nieuw te realiseren zandpaden en in het op de kaart aangeduide deelgebied Bergerheide afhankelijk te zijn van de inwerkingtreding van een ten behoeve van realisatie van de golfbaan vastgesteld bestemmingsplan.

Inzage

Met ingang van donderdag 29 maart 2018 ligt het betreffende raadsbesluit met de bijbehorende kaart gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk. Voor het inzien van het besluit moet u een afspraak maken. Dit kan telefonisch 0497-551455 of via de receptie. Het besluit en de kaart zijn ook digitaal in te zien via www.bergeijk.nl/golfbaandepaal.

Beroep

Belanghebbenden kunnen met ingang van donderdag 29 maart 2018 t/m woensdag 9 mei 2018 beroep instellen bij de rechtbank Oost-Brabant, sector Bestuursrecht. Uw beroepschrift dient de datum te bevatten en dient te zijn ondertekend. Het beroepschrift moet tenminste uw naam en uw adres bevatten, een omschrijving van het besluit waartegen het is gericht en de redenen waarom u het er niet mee eens bent. Het correspondentieadres van de rechtbank is: Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Voor deze procedure bij de rechtbank bent u griffierecht verschuldigd. U kunt ook digitaal het beroepschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigidD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Bergeijk,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

W.A.C.M. Wouters

Secretaris

A. Callewaert-de Groot

Burgemeesteer

Naar boven