Ontwerp bestemmingsplan Grolloo – Amerweg 62/64 ter inzage

Logo Aa en Hunze

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken, ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Grolloo – Amerweg 62/64’ met ingang van 29 maart 2018 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage ligt bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten. Het ontwerp bestemmingsplan is gedurende deze periode ook te raadplegen op www.aaenhunze.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl (ID-nummer NL.IMRO.1680.AMERWEG6264GROLLOO-OB01).

Het ontwerp bestemmingsplan heeft betrekking op enkele percelen behorend bij zowel Amerweg 62 als 64 te Grolloo. Met het plan wordt beoogd om een uitbreiding van het hier gelegen agrarisch bedrijf mogelijk te maken en om Amerweg 62 als plattelandswoning te bestemmen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen tijdens kantoortijden na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen via telefoonnummer (0592) 267 743.

Op deze procedure is de coördinatieregeling zoals bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing. Dit betekent dat voor dit bestemmingsplan en de onderstaande omgevingsvergunning gelijktijdig dezelfde procedure wordt doorlopen.

 

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Amerweg 64 Grolloo

 

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken bekend dat zij van plan te zijn de volgende omgevingsvergunning op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) te verlenen:

• Grolloo, Amerweg 64, 9444 TG, voor het bouwen van een vleeskuikenstal en het in gebruik nemen van bedrijfsgebouwen ten behoeve van pluimvee en akkerbouw

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 29 maart 2018 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage ligt bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten. Op afspraak is inzage buiten openingstijden mogelijk. Ook zijn het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken digitaal te raadplegen via www.aaenhunze.nl

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar aanleiding van dit ontwerpbesluit inbrengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze vragen wij u om minimaal een week voor het einde van de ter inzage legging een afspraak te maken met het klantcontactcentrum fysieke omgeving via telefoonnummer: (0592) 26 78 21.

 

Wij wijzen u erop dat alleen beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als de indiener ook een zienswijze heeft ingebracht tegen het ontwerpbesluit en belanghebbende is.

 

Op deze procedure is de coördinatieregeling zoals bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening van toepassing. Dit betekent dat voor deze omgevingsvergunning en het bestemmingsplan ‘Grolloo – Amerweg 62/64’ gelijktijdig dezelfde procedure wordt doorlopen.

Naar boven