Ontwerp bestemmingsplan Brabantlaan-Sportparkstraat

Logo Etten-Leur

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de periode van 29 maart tot en met 9 mei 2018 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Brabantlaan-Sportparkstraat’ (NL.IMRO.0777.0118BRABSPORTPARK-2001) met bijhorende onderzoeken. Het ontwerp plan kan worden ingezien in het informatiecentrum van het stadskantoor, Roosendaalseweg 4 te Etten-Leur.

Daarnaast is het ontwerp bestemmingsplan raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.etten-leur.nl onder Plannen en (ver)bouwen > Bestemmingsplannen > Brabantlaan-Sportparkstraat en de landelijke site: www.ruimtelijkeplannen.nl (zoek op adres of code).

Het ontwerp bestemmingsplan ‘Brabantlaan-Sportparkstraat’ heeft betrekking op de gronden gelegen tussen Sportparkstraat, Brabantlaan, spoorlijn en sportpark. Het bestemmingsplan is nodig om op de terreinen Brabantlaan 40, 42 en 48/48A woningen (19 eenzinswoningen en twee urban villa’s), wegen, parkeerplaatsen en groen te realiseren. De woningen Sportparkstraat 50 t/m 78 en de terreinen van het gasdruk-en meetstation en de zendmast maken ook deel uit van het bestemmingsplan.

Gedurende de periode van ter inzageligging kan een ieder mondeling maar bij voorkeur schriftelijk over het ontwerp bestemmingsplan “Brabantlaan-Sportparkstraat’ een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Etten-Leur (postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur).

Etten-Leur, 28 maart 2018

Naar boven