Gemeente Ede - Verkeersbesluit parkeerschijfzone - Notaris van Puttenstraat in Ede

Logo Ede

891363

College van burgemeester en wethouders

Overwegingen ten aanzien van het besluit

De bewoners van de Notaris van Puttenstraat ervaren parkeeroverlast van bezoekers aan het centrum van Ede. Daarom wordt vergunning parkeren ingesteld in de straat. Op verzoek van de bewoners wordt op een beperkt aantal parkeerplaatsen een parkeerschijfzone ingesteld om het kort parkeren te faciliteren. Tevens worden twee parkeerplaatsen voor minder validen ingesteld. Om de weg in stand te houden en de bruikbaarheid daarvan te waarborgen en het door het verkeer veroorzaakte overlast, hinder of schade te voorkomen of te beperken, is het noodzakelijk om overeenkomstig bijgevoegde tekening verkeersmaatregelen in te stellen.

BESLUIT

Overeenkomstig bijgevoegde bijlagen de volgende verkeersmaatregelen in te stellen:

- het instellen van een parkeerschijfzone aan de noordzijde van de Notaris van Puttenstraat met een maximale parkeerduur van 2 uur door het plaatsen van de verkeersborden E10-zonaal van Bijlage I van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 (RVV 1990), inclusief blauwe markering;

- door middel van onderborden 206 aan te geven dat de parkeerschijfzone geldt gedurende maandag tot en met zaterdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op koopavond tot 21.00 uur;

- het instellen van parkeerplaatsen voor minder validen door plaatsen van verkeersborden B06 van Bijlage I van het RVV 1990.

Ter inzage

Het besluit en daarbijhorende tekening liggen gedurende 6 weken ter inzage bij de Publieksbalie, Raadhuisplei 3, in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer 140318 (kengetal niet nodig). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kevin Jacobs van het cluster ROG, (0318) 680 391.

Ede, 22 maart 2018

College van burgemeester en wethouders

Namens deze,

Harriette Campen

afdelingsmanager Beleid Infrastructuur & Milieu

Mededelingen

Bezwaar- of beroepsclausule

Wij adviseren u om eerst contact op te nemen met Kevin Jacobs, (0318) 680 391, voor uitleg over het besluit. Bezwaar maakt u binnen 6 weken na de verzenddatum van dit besluit. U doet dit door het formulier bezwaarschrift indienen in te vullen op www.ede.nl/bezwaarmaken onder het tabblad aanvragen. U mag ook een brief sturen. Als u de brief stuurt, wilt u dan de volgende punten vermelden?

- uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres;

- de datum waarop u uw brief schrijft;

- een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt;

- het zaaknummer of voeg een kopie van het besluit bij;

- uw handtekening.

Als u bezwaar maakt, blijft het besluit geldig totdat het bezwaar behandeld is. Na afloop van de bezwaarprocedure hoort u of het besluit wijzigt. Kunt u niet zo lang wachten? Dan kunt u de Rechtbank Gelderland om een voorlopige voorziening vragen. Als de rechtbank uw verzoek toewijst, dan worden de gevolgen van het besluit opgeschort. Meer informatie hierover vindt u op www.rechtspraak.nl.

Naar boven