Ontwerpbestemmingsplan Landelijk gebied Hekendorp en Papekop (artikel 3.8 Wro)

Logo Oudewater

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oudewater maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Landelijk gebied Hekendorp en Papekop” voor een ieder ter inzage ligt van 28 maart tot en met 8 mei 2018.

Plangebied en doel

Het plangebied beslaat het gehele geldende gebied van het bestemmingsplan Landelijk gebied Hekendorp en Papekop uit 2006. Het bestemmingsplan is op hoofdlijnen een conserverend bestemmingsplan, welke de bestaande landschappelijke waarden beschermt met voldoende flexibiliteit om in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen. Er zijn tevens een aantal nieuwe ontwikkelingen onderbouwd meegenomen.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan inclusief bijlagen kunnen worden ingezien via onze website www.oudewater.nl onder ‘in voorbereiding zijnde bestemmingsplannen’ en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidn NL.IMRO.0589.LGH&P-ON01.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u tevens tijdens de genoemde termijn op afspraak inzien op het stadskantoor van Oudewater, Waardsedijk 219 te Oudewater.

Zienswijzen bestemmingsplan

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk zienswijzen indienen bij de Gemeenteraad van Oudewater, postbus 100, 3420 DC Oudewater. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met M.S.M. van Kats, beleidsadviseur ruimtelijke ontwikkeling via het telefoonnummer 0348-428563.

Naar boven