OntwerpwijzigingsplanVreeweg 94 in Nunspeet

Logo Nunspeet

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet hebben het voornemen het bestemmingsplan Buitengebied 2016 met toepassing van artikel 3.6, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijk ordening gedeeltelijk te wijzigen. De wijziging is nodig voor het toekennen van de bestemming ‘Bedrijf’ met de aanduiding ‘agrarisch loonbedrijf’ aan een gedeelte van het perceel Vreeweg 94 in Nunspeet. Dit deel van het perceel heeft nu nog de bestemming ‘Agrarisch’.

Met ingang van woensdag 21 maart 2018 ligt in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis gedurende een termijn van zes weken voor eenieder het ontwerpwijzigingsplan Vreeweg 94 en de daarbij behorende stukken ter inzage.

Het ontwerpwijzigingsplan is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0302.W101020.ow01 of via www.nunspeet.nl/actueel/bekendmakingen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wil maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Volkshuisvesting via doorkiesnummer (0341) 25 9911.

Naar boven