Gemeente Heusden - ontwerp uitwerkingsplan Geerpark fase 2B-1 in Vlijmen

Logo Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat het heeft ingestemd met het ontwerp uitwerkingsplan Geerpark fase 2B-1 in Vlijmen (NL.IMRO.0797.BPUfase2B1-ON01).

Het uitwerkingsplan betreft fase 2B-1 in de nieuwe woonwijk Geerpark ten behoeve van de realisering van circa 54 grondgebonden woningen. Het uitwerkingsplan wordt waarschijnlijk vastgesteld in het tweede kwartaal van 2018.

Inzage

Het ontwerp uitwerkingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 22 maart 2018 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie van het ontwerp uitwerkingsplan is raadpleegbaar via www.heusden.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze op het ontwerp uitwerkingsplan indienen bij het college van Heusden. Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post naar het college van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen, of online via de website www.heusden.nl (inloggen met uw DigiD). Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 545545 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wil u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met John Burgs via telefoonnummer (073) 513 17 89.

 

Naar boven