Ontwerpbestemmingsplan Parkeren Noordenveld

Logo Noordenveld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat het bovengenoemde ontwerpbestemmingsplan ter inzage wordt gelegd. Door een wijziging van de Woningwet vervallen de stedenbouwkundige voorschriften uit de gemeentelijke Bouwverordening per 1 juli 2018. Dit heeft tot gevolg dat een omgevingsvergunning op basis van de Bouwverordening niet meer getoetst kan worden aan de gemeentelijke parkeernormen. Om ook in de toekomst ruimtelijke ontwikkelingen te kunnen blijven toetsen aan de parkeernormen moet aan de bestemmingsplannen een regeling over het parkeren worden toegevoegd. Het plan heeft de imrocode: NL.IMRO.1669.2018BP072-ow02. Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van 22 maart 2018 6 weken ter inzage. Daarnaast kunt u de stukken raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.gemeentenoordenveld.nl. De publicatie is te vinden op www.officiëlebekendmakingen.nl, de Staatscourant, het Roder Journaal en de Krant.

Tijdens de termijn van ter inzage legging kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan geven. Een schriftelijke zienswijze kan gericht worden aan burgemeester en wethouders, onder vermelding van het genoemde bestemmingsplan. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met het team Realisatie via het telefoonnummer 14 050. Zienswijzen zullen worden betrokken bij de uiteindelijke vaststelling van het bestemmingsplan.

Indien u in een later stadium beroep wenst aan te tekenen tegen de uiteindelijke vaststelling van het bestemmingsplan, dan dient u belanghebbende te zijn en u moet in de huidige fase een zienswijze hebben ingediend.

Naar boven