WIJZIGINGSPLAN ‘HAPS, CPO-WONINGEN BEERSEWEG’

Logo Cuijk

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het wijzigingsplan ‘Haps, CPO-woningen Beerseweg’ hebben vastgesteld op 20 februari 2018. Het wijzigingsplan is ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan. Er is geen exploitatieplan vastgesteld.

Het plangebied is gelegen aan de westzijde van de kern Haps. Het plan maakt het bouwen van zes CPO-woningen mogelijk aan de zuidzijde van het plangebied.

Het besluit en het vastgestelde wijzigingsplan liggen zes weken ter inzage van vrijdag 16 maart 2018 tot en met donderdag 26 april 2018. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder ID-nummer NL.IMRO.1684.02BPWcpobeerseweg-VA01.

Gedurende de hierboven genoemde terinzagetermijn kunnen belanghebbende beroep instellen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan alleen worden ingesteld door de belanghebbende die omtrent het ontwerpwijzigingsplan tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt, alsmede de belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze kenbaar te maken.

Het beroep schort de werking van het wijzigingsplan niet op. Het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Degene die een beroepschrift heeft ingediend en van mening is dat onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist, kan tevens op grond van artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening bij de voorzitter van de hiervoor aangehaalde afdeling Bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het wijzigingsplan pas in werking nadat op het verzoek is beslist. Zowel voor het beroepschrift als het verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Cuijk, 13 maart 2018

Burgemeester en wethouders van Cuijk

Naar boven