Wijzigingsplan ‘Boscompensatie Oudenhorst’ vastgesteld

Logo Woudenberg

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het wijzigingsplan Boscompensatie Oudenhorst, op 23 februari 2018 door burgemeester en wethouders van Woudenberg, is vastgesteld. Het vastgestelde wijzigingsplan ligt van 21 maart tot en met 1 mei 2018 ter inzage. Met het wijzigingsplan wordt de mogelijkheid geboden om de laatste fase van boscompensatie van ongeveer 4 hectare ten oosten van de verzorgingsplaats Oudenhorst te realiseren. De boscompensatie is nodig is verband met de verbreding van de A-12 en de daarmee verloren gegane natuur.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met de daarbij behorende stukken vanaf 21 maart 2018 zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Woudenberg en is tevens beschikbaar op www.woudenberg.nl. Het wijzigingsplan kan daarnaast worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kan het tabblad ‘bestemmingsplannen’ worden gekozen, waarna het wijzigingsplan kan worden opgeroepen via het invullen van de naam van het wijzigingsplan of het planid-nummer: NL.IMRO.0351.WP2017Oudenhorst-vg01.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de genoemde afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

 

]

Naar boven