Ontwerpbesluit omgevingsvergunning (uitgebreide voorbereidingsprocedure) met verklaring van geen bezwaar (vvgb), Zwaanshoek, Spieringweg 1212, 2136 LR, wijzigen van een agrarische bedrijfswoning naar een plattelandswoning, 15-03-2018, zaaknummer 2416116, olonummer 2691017.

Logo Haarlemmermeer

Zienswijzen

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken, een dag na deze publicatie, ter inzage. Wilt u de stukken inzien? Dan kunt u telefonisch een afspraak maken via 0900-1852. Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen (bij voorkeur) schriftelijk en mondelinge zienswijzen worden ingebracht (gemeente Haarlemmermeer, t.a.v. cluster Veiligheid, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp). Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u zich melden aan het loket Frontoffice Vergunningen (gemeente Haarlemmermeer, Raadhuisplein 1, 2132 TZ Hoofddorp). Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en indien men belanghebbende is.

Bij het ontwerpbesluit ligt in dit geval ook ter inzage het besluit van de gemeenteraad tot afgifte van een ontwerp-verklaring van geen bedenkingen. Als u een zienswijze heeft tegen dat raadsbesluit, kan een ieder dat schriftelijk kenbaar maken aan de gemeenteraad, binnen dezelfde periode. Mondeling kan dat op dezelfde wijze als hiervoor is omschreven.

Naar boven