Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Jan van Kuikweg 146 (zonder zienswijzen)

Logo Heemskerk

Burgemeester en wethouders van Heemskerk maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 22 februari 2018 heeft besloten om het bestemmingsplan Jan van Kuikweg 146’ met nummer

NL.IMRO.0396.BPJvKuikweg2014-VA01gewijzigd vast te stellen.

Het gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan biedt de mogelijkheid voor de bouw van een appartementencomplex met 24 woningen en een ondergrondse parkeergarage aan de Jan van Kuikweg.146.

In de nota van wijzigingen is een overzicht opgenomen van de wijzigingen van het vastgestelde bestemmingsplan ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan zoals dat ter inzage heeft gelegen.

Inzage

Vanaf 12 maart 2018 liggen het raadsbesluit, het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken inzien in het gemeentehuis of via de websites www.heemskerk.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Crisis- en herstelwet

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent, dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit en dat het beroep niet-ontvankelijk wordt verklaard, indien binnen de beroepstermijn geen gronden zijn ingediend. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd.

Besluit hogere waarden Wet geluidhinder Jan van Kuikweg 146

Namens Omgevingsdienst IJmond wordt bekendgemaakt, dat Burgemeester en Wethouders van Heemskerk ten behoeve van het bestemmingsplan Jan van Kuikweg 146  een verzoek om vaststelling van een hogere waar­de voor de geluidbelasting in het kader van de Wet geluidhinder hebben ingediend bij Omgevingsdienst IJmond. Het hogere waarden besluit heeft betrekking op wegverkeerslawaai. De bevoegdheid van het college tot vaststelling van een hogere waarde voor de geluidbelasting is gedelegeerd aan het dagelijkse bestuur van Omgevingsdienst IJmond. De directeur van Omgevingsdienst IJmond, gemandateerd bevoegd namens genoemd dagelijks bestuur, maakt bekend dat er een hogere waarde voor de geluidbelasting is vastgesteld

Inzage

Het besluit tot vaststelling van de hogere waarde voor de geluidbelasting ligt met ingang van 12 maart 2018 gedurende zes weken, samen met het bestemmingsplan Jan van Kuikweg 146, ter inzage bij de balie van het gemeentehuis van Heemskerk, Maerten van Heemskerckplein 1 te Heemskerk. Het besluit  Hogere waarden wet Geluidhinder ligt tevens ter inzage bij Omgevingsdienst IJmond, Stationsplein 48b te Beverwijk op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Beroep

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het besluit inzake de hogere waarde voor de geluidbelasting kan gedurende zes weken vanaf 12 maart 2018 bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze in te dienen. Verder kan iedereen die bedenkingen heeft tegen de bij de vaststelling van het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen, bij genoemde afdeling beroep instellen. een beroepschrift wordt gericht aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Naar boven