Bestemmingsplan Sporthal Oostzaan ongewijzigd vastgesteld

Logo Oostzaan

 

Burgemeester en wethouders van Oostzaan maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 5 maart 2018 het bestemmingsplan Sporthal met het IDN NL.IMRO.0431.BP2487290000-0401 ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan Sporthal is een gedeeltelijke partiële herziening van bestemmingsplan Buitengebied (locatie Twiskeweg 107, Oostzaan). Het bestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van de bestemming “sport” met een evenementenregeling voor niet-sportgerelateerde evenementen en het bestemmingsplan maakt commerciële horeca mogelijk.

Inzage: Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken kan met ingang van 14 maart 2018 gedurende een periode van 6 weken worden ingezien in het gemeentehuis van Oostzaan aan de Kerkbuurt 4 te Oostzaan.

Ook is het plan direct raadpleegbaar op https://www.ruimtelijkeplannen.nl. Kies ‘geavanceerd zoeken’. Vul bij het tabblad ‘ID’ het planIdn verder aan met: NL.IMRO.0431.BP2487290000 -0401 en kies ‘zoeken’.

Beroep: Gedurende een termijn van zes weken, welke aanvangt op de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd, kunnen:

 

  • 1.

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;

  • 2.

    belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest;

beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u tegen het vaststellingsbesluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking, waardoor het bestemmingsplan daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt. U kunt bij afzonderlijke brief aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien dit verzoek binnen de beroepstermijn van 6 weken is ingediend dan treedt het besluit niet eerder in werking dan voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven