Ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuw Vennep Margaretha’s Hoeve Hoofdweg 1321-1327’

Logo Haarlemmermeer

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuw Vennep Margaretha’s Hoeve Hoofdweg 1321 - 1327’ met de planidentificatie NL.IMRO.0394.BPGnwvhoofdweg1327-B001 ter inzage wordt gelegd.

Het plan

Dit bestemmingsplan omvat het perceel behorende bij de rijksmonumentale stolpboerderij Margaretha’s Hoeve aan de Hoofdweg 1321-1327 te Nieuw Vennep.

Het bestemmingsplan is ontwikkelingsgericht en maakt woningbouwontwikkeling en het in gebruik nemen van de bestaande rijksmonumentale stolpboerderij voor kleinschalige zorg voor ouderen mogelijk.

 

Inzien

Het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente: www.haarlemmermeer.nl/ro

Voorts liggen deze stukken ter inzage in het raadhuis in Hoofddorp. Geopend maandag tot en met vrijdag van 09.00-13.00 uur. Op afspraak zijn deze dagelijks ook in te zien van 13.00-17.00 uur. Een afspraak maakt u via 0900 – 1852.

De terinzageligging begint op 12 maart 2018 en duurt zes weken.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk, mondeling als digitaal naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit in het raadhuis te Hoofddorp (zie hiervoor).

Digitaal kunnen personen dat met gebruikmaking van DigiD door een formulier in te vullen, waarheen u verwezen wordt op deze webpagina van een externe website. Die verwijzing staat ook op de website van gemeente Haarlemmermeer, en wel op de webpagina waar u de planstukken van het betreffende ontwerpbestemmingsplan kunt raadplegen.

Samenhang

Tegelijk met deze bekendmaking staat in dit medium de bekendmaking omtrent het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere geluidwaarden.

Naar boven