Rectificatie: Terinzagelegging Wijzigingsplan Archeologie bedrijventerrein Nieuw Reijerwaard verlengd

Logo Ridderkerk

Op 1 maart maakten wij bekend dat het vastgestelde wijzigingsplan Archeologie Nieuw Reijerwaard vanaf 2 maart ter inzage ligt. De bekendmaking daarvan stond echter pas op 5 maart 2018 in de Staatscourant. Daarom verlengen we termijn van terinzagelegging.

U kunt het vastgestelde wijzigingsplan bekijken tot en met 19 april 2018

  • via de website van de gemeente Ridderkerk op www.ridderkerk.nl (Inwoners – Ter inzage – Ruimtelijke plannen);

  • via de landelijke website op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0597.WPNRIJARCHEOLOGIE-VG01;

  • in het gemeentehuis van Ridderkerk (Koningsplein 1).

U kunt tot en met 20 april 2018 beroep instellen tegen het besluit van het college

U kunt alleen in beroep gaan:

  • als u eerder een zienswijze heeft ingediend, of;

  • als u kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat was om eerder een zienswijze bij in te dienen.

U gaat in beroep door een brief te sturen aan de Raad van State. U heeft hiervoor zes weken de tijd. Dit is de beroepstermijn. Stuur uw brief uiterlijk 13 april 2018 naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Heeft u beroep ingesteld? Dan zal de Raad van State u vragen om hen een bedrag te betalen. Dit noemen zij griffierecht. Zij laten u weten hoe u kunt betalen en hoeveel tijd u daarvoor heeft.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 21 april 2018

Dit is de eerste dag na afloop van de beroepstermijn. Heeft u op tijd beroep ingesteld, en wilt u niet dat het bestemmingsplan in werking treedt? Dan moet u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het bestemmingsplan treedt dan pas in werking nadat op uw verzoek is beslist. Als u een verzoek om voorlopige voorziening indient moet u daar ook griffierecht voor betalen.

Naar boven