Rectificatie (2)

Logo Nieuwegein

Op 1 maart 2018 is de kennisgeving over de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan Meanderpark en het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder gepubliceerd. In deze kennisgeving is abusievelijk de verkeerde ter inzage termijn vermeld. De ter inzage termijn is van 2 maart 2018 tot en met 12 april 2018. Hieronder volgt nog de juiste integrale publicatie.

Kennisgeving ter inzagelegging ex artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening: Ont werpbestemmingsplan Meanderpark en ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder .

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwegein maken bekend dat, met ingang van 2 maart 2018 tot en met 12april 2018 voor een ieder ter inzage ligt het Ontwerpbestemmingsplan Meanderpark met bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit hogere waarden.

Het ontwerpbestemmingsplan regelt de transformatie van het pand naar maximaal 275 woningen, waarbij de kantoorbestemming wijzigt in een woonbestemming. Ten behoeve van de vaststelling van het bestemmingsplan Meanderpark zijn burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwegein voornemens hogere waarden voor de geluidbelasting vast te stellen vanwege de geluidzone van het industrieterrein ‘Plettenburg-DeWiers’ en in combinatie met de wegen Plettenburgerbaan, Martinbaan en Structuurbaan.

Inzage van ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken en het ontwerpbesluit hogere waarden is mogelijk bij de receptie van het stadshuis, Stadsplein 1 te Nieuwegein.

Daarnaast kan het ontwerpbestemmingsplan worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl met planid NL.IMRO.0356.BPPW2017HER001-ON02 en op de gemeentelijke website www.ropubliceer.nieuwegein.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Nieuwegein:

  • -

    schriftelijk, Postbus 1, 3430 AA Nieuwegein, onder vermelding van zienswijze Ontwerpbestemmingsplan Meanderpark (en ontwerpbesluit hogere waarden); of

  • -

    mondeling op afspraak bij de heer M. Broersma, telefoonnummer (030) 607 14 17;

  • -

    digitaal met het formulier “Zienswijze ruimtelijk plan(nen)”, te vinden op www.nieuwegein.nl/zienswijzeruimtelijkeplannen.

Nieuwegein, 1 maart 2018

Burgemeester en wethouders van Nieuwegein.

Naar boven