Wijzigingsplan ‘Raakterrein 2017’ vastgesteld

Logo Bloemendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 27 februari 2018 het wijzigingsplan ‘Raakterrein 2017’ hebben vastgesteld. Het wijzigingsplan voorziet in de herontwikkeling van de Raak, gelegen op het perceel De Ruyterlaan 125 in Bennebroek.

Wijzigingsplan inzien

Het collegebesluit en het wijzigingsplan liggen vanaf 8 maart t/m 18 april 2018 ter inzage. Gedurende deze periode kunt u het nieuwe wijzigingsplan raadplegen via de website https://www.bloemendaal.nl/bestemmingsplannen/bloemendaal/ .

 

Wilt u het wijzigingsplan liever op papier inzien? Dan kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht bij het Centraal Servicepunt Bennebroek aan de Kerklaan 6 te Bennebroek.

 

Beroep instellen

Van 8 maart tot en met 18 april 2018 kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen tegen het wijzigingsplan Raakterrein:

  • Belanghebbenden die tijdig een zienswijze op het ontwerp wijzigingsplan hebben ingediend.

  • Belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om tijdig een zienswijze in te dienen op het ontwerp wijzigingsplan.

  • Belanghebbenden die bezwaren hebben tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij vaststelling van het wijzigingsplan heeft aangebracht.

 

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Meer informatie over het instellen van beroep kunt u vinden op www.raadvanstate.nl.

 

Het wijzigingsplan treedt in werking op de eerste dag na de hierboven genoemde be-roepstermijn. Het instellen van beroep schorst de werking van het wijzigingsplan niet. Binnen deze beroepstermijn kan tevens een verzoek tot voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend. Wanneer er een voorlopige voorziening wordt toegekend, zal het wijzigingsplan niet in werking treden, voordat op het beroep is beslist.

 

Meer informatie

Heeft u nog vragen, dan kunt u ook contact opnemen met mevrouw E. Donkers, 023 – 5225 741 of e.donkers@bloemendaal.nl

 

 

 

Naar boven