Vaststelling bestemmingsplan Kern Wahlwiller reparatie 2017

Logo Gulpen-Wittem

 

Het college van burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maakt ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 22 februari 2018 het bestemmingsplan ‘Kern Wahlwiller reparatie 2017’ heeft vastgesteld.

Het bestemmingplan voorziet in het repareren van de het bestemmingsplan “Kern Wahlwiller” voor het deel dat door de Raad van State op 26 juni 2013 van goedkeuring is onthouden.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 8 maart 2018 tot en met 18 april 2018 ter inzage. Inzien kan via:

  • Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen, tijdens openingstijden van het Klantcontactcentrum (Het klantcontactcentrum is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond tot 20.00 uur). Indien u naast het inzien van de stukken tevens een toelichting wenst, dient u hiervoor een afspraak te maken met de afdeling Publieksdiensten tel 14-043 of digitaal.

  • De gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (onderwerpen / bestemmingsplannen / overzicht-bestemmingsplannen).

  • www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van inzage legging beroep instellen bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s Gravenhage.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn –naast het indienen van beroep- een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Naar boven