Ontwerpbestemmingsplan ''Molenveld, Veegplan 1''

Logo Sint Anthonis

Gegevens bekendmaking

Bezwaartermijn

06-03-2018 t/m 16-04-2018

Bekendmaking heeft betrekking op

Sint Anthonis

Soort bekendmaking

Bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ''Molenveld, Veegplan 1'' (plan IDN: NL.IMRO.1702.2BPMolenveldVP1-ON01) inclusief alle bijlagen ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ''Molenveld, Veegplan 1'' betreft een veegplan voor het bedrijventerrein Molenveld te Wanroij. Met de systematiek van veegplannen wordt door de gemeente periodiek een bestemmingsplanprocedure gestart ten behoeve van ruimtelijke initiatieven vanuit de markt.

In onderhavig ontwerpbestemmingsplan zijn voor de volgende 2 locaties ruimtelijke ontwikkelingen opgenomen:

1. Wanroij, Molenstraat ong. (naast 48): de oprichting van een bedrijfshal voor opslag en handel in meubels.

2. Wanroij, Peelstraat 9: omschakeling van een woonperceel tot bedrijfsperceel om daarmee de vestiging van een garagebedrijf mogelijk te maken.

Daarnaast is op 21 juni 2017 op de locatie Peelstraat 7F te Wanroij een omgevingsverguning voor de activiteit ''het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening'' verleend. Deze vergunning wordt in het ontwerpbestemmingsplan ''Molenveld, veegplan 1'' juridisch planologisch geregeld.

Reageren op het ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan inclusief inclusief alle bijlagen ligt met ingang van 6 maart 2018 voor de duur van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Brink 3 te Sint Anthonis. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen op www.sintanthonis.nl onder het kopje inwoners/bekendmakingen/RO/overzicht bekendmakingen/ruimtelijke ordening. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kan tot en met 16 april 2018 door een ieder een schriftelijke dan wel mondelinge zienswijze kenbaar worden gemaakt tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend op het volgende adres: gemeente Sint Anthonis, postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis. Mondelinge zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt bij de afdeling Strategie & Ontwikkeling, Brink 3, 5845 BH te Sint Anthonis. U kunt hiervoor contact opnemen met de heer R. Borst, op telefoonnummer 0485-388888 of royborst@sintanthonis.nl

Sint Anthonis, 5 maart 2018

Naar boven