Vaststelling bestemmingsplan Wester-Nieuwkruisland 2 te Kollumerpomp

Logo Kollumerland en Nieuwkruisland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 25 januari 2018 het bestemmingsplan Wester-Nieuwkruisland 2 te Kollumerpomp gewijzigd heeft vastgesteld.

Het plan

Met de vaststelling van dit bestemmingsplan is de woonbestemming van het perceel Wester-Nieuwkruisland 2 te Kollumerpomp gewijzigd in een bedrijfsbestemming en wordt het mogelijk gemaakt om een bedrijfsloods van maximaal 288 m2 te bouwen.

De wijziging

Het plan is ten opzichte van het ter inzage gelegen hebbende ontwerp gewijzigd vastgesteld. De wijziging betreft het verkleinen van de omvang van de bedrijfsbestemming ten gunste van de bestemming tuin.

Ter inzage

Het bestemmingsplan is voor een ieder vanaf donderdag 8 maart 2018 gedurende een termijn van zes weken in te zien tijdens openingstijden in het gemeentehuis, van Limburg Stirumweg 18 te Kollum. Voor inhoudelijke vragen of het inzien van het plan buiten de openingstijden kunt u contact opnemen met de afdeling Doarpen en Wiken, team Romte, telefoon 0519 – 298888. Afspraken zullen plaatsvinden in het gemeentehuis van de gemeente Dongeradeel, Koningstraat 13, 9101 LP te Dokkum. Het bestemmingsplan en de eventuele bijlagen is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl  met de IMRO codering NL.IMRO.0079.PhBgWnieuwkr02Kp17-VG01.

Beroep

Beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State kan worden ingesteld door:

  • 1.

    een belanghebbende die tijdig bij de gemeenteraad zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren heeft gebracht;

  • 2.

    een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht.

Tegen de wijziging kan een ieder beroep instellen.

Gedurende de ter inzage termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepsschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Aan het instellen van beroep zijn kosten verbonden.  

Naar boven