Kennisgeving van het ontwerpbesluit naar aanleiding van een verzoek tot ontheffing van het Besluit tot algemeen verbindend verklaren van de overeenkomst inzake de afvalbeheersbijdrage voor autobanden, Rijkswaterstaat

De Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu is voornemens om op grond van artikel 15.38, eerste lid, van de Wet milieubeheer een ontheffing te verlenen aan Anssems Aanhangwagens B.V. en aan Hulco Trailers GmbH (beiden behorende tot dezelfde holding) van de algemeen verbindend verklaarde overeenkomst inzake een afvalbeheersbijdrage voor vlakglas.

Het verzoek, het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 28 februari 2018 tot en met 10 april 2018 ter inzage bij Rijkswaterstaat Leefomgeving, afdeling Afval Circulair, Griffioenlaan 2, 3526 LA te Utrecht.

U dient vooraf echter wel een afspraak te maken (tel: 088 79 77 102, optie 3).

Een ieder kan binnen een termijn van zes weken na aanvang van de terinzagelegging schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen bij Rijkswaterstaat Leefomgeving. De schriftelijke zienswijzen dienen te worden gezonden aan het Ministerie van Infrastructuur en Milieu p/a Rijkswaterstaat Leefomgeving, afdeling Afval Circulair, Griffioenlaan 2, 3526 LA te Utrecht, onder vermelding van ″zienswijzen PBA″ op de envelop en op de zienswijzen. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken kunt u telefonisch contact opnemen via nummer 088 79 77 102, optie 3.

Naar boven