Vaststelling bestemmingsplan “Schansstraat 30, Raamsdonk”

Logo Geertruidenberg

De gemeenteraad heeft op 22 februari 2018 het bestemmingsplan “Schansstraat 30, Raamsdonk”, NL.IMRO.0779.BPRDSchansstraat30-vs01 vastgesteld (art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening).

 

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de ontwikkeling van het legaliseren van de feitelijke activiteiten op het perceel Schansstraat 30 te Raamsdonk, te weten stalling, opslag en verkoop van retro- en vintage meubels en woondecoratie en het bewonen van de bedrijfswoning als particuliere woning.

 

Ligging plangebied

Ten noorden wordt het plangebied begrensd door de Schansstraat. Ten oosten en westen liggen woningen en ten zuiden van het plangebied ligt de oude spoorweg van Raamsdonk.

 

Communicatie

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijbehorende stukken gedurende zes weken met ingang van donderdag 8 maart 2018 tot en met 18 april 2018 inzien in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 in Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 08.30 uur tot 13.00 uur en op woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Ook kunt u het bestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl of http://ropubliceer.nl

http://ropubliceer.nl/ 

Beroep

Als u uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan op tijd aan de gemeenteraad heeft kenbaar gemaakt of als u als belanghebbende kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest uw zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunt u van 9 maart 2018 tot en met 19 april 2018 beroep instellen.

 

Het beroepschrift moet worden gericht aan:

De Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA 's-Gravenhage

 

Het instellen van beroep schort de werking van het bestemmingsplan niet op. Degene die beroep instelt kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak.

 

Het bestemmingsplan treedt in werking op 20 april 2018, tenzij voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de inwerkingtreding van het bestemmingsplan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven