Besluit Wet geluidhinder Dorpstraat 88

Logo Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat zij in combinatie met omgevingsvergunning OV2017-0138 hebben besloten om een hogere geluidsbelasting (als bedoeld in de wet geluidhinder) toe te staan voor 12 van de 28 appartementen aan de Dorpstraat 88.

 

Dit besluit met de daarbij behorende stukken ligt van vrijdag 2 maart 2018 tot en met donderdag 12 april 2018 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Meiveld 1 in Veldhoven.

 

Tegen dit besluit kunt u als belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend of die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig met zijn zienswijze tot burgemeester en wethouders te wenden, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

U kunt uw beroepschrift binnen de genoemde termijn van terinzagelegging indienen bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage.

Als u beroep instelt kunt u ook een voorlopige voorziening vragen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage. Het moet dan gaan om een spoedeisende situatie. Voor het in behandeling nemen van een verzoek om een voorlopige voorziening moet u griffierecht betalen. De griffie van de Afdeling bestuursrechtspraak informeert u over de hoogte van het griffierecht en de wijze van betaling.

 

Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel kunt u contact opnemen met de afdeling Mens en Omgeving. Stuur een e-mail naar omgevingsloket@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

 

 

Naar boven