Rectificatie kennisgeving Ontwerp-bestemmingsplan en ontwerp-omgevingsvergunning

Logo Coevorden

In de publicatie van 1 februari 2018 is abusievelijk een verkeerde einddatum opgenomen. De termijn van terinzagelegging is van 2 februari tot en met 15 maart 2018.

 

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt, op grond van de artikelen 3.8 en 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 2 februari 2018, voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage liggen:

 

  • 1.

    het ontwerp-bestemmingsplan Zonneakker De Watering, bestaande uit regels, een verbeelding (kaart) en een toelichting met bijlagen;

  • 2.

    de ontwerp-omgevingsvergunningen (kenmerk 28952-2017, 28954-2017) voor de realisatie van de hiervoor genoemde zonneakker

 

Het plan

Het plan omvat de realisatie van een zonneakker op twee deelgebieden gelegen tussen het Dwarspad en de N34 nabij Coevorden.

Het projectgebied is in totaal ca 22 hectare groot, en kan gaan voorzien in circa 17.500.000 kWh/jaar aan duurzaam opgewekte energie.

 

Coördinatieregeling

Artikel 3.30 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening en de Coördinatieverordening Coevorden 2012 maken het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk worden doorlopen. Dat wil zeggen dat de voorbereiding en bekendmaking van verschillende besluiten tegelijk worden behandeld. De aanvrager heeft verzocht om op grond van de coördinatieverordening naast het verzoek om herziening van het bestemmingsplan ook de omgevingsvergunningen voor de realisatie van een zonneakker.

  

Wanneer en waar kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?

Het ontwerp-bestemmingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunningen kunnen op afspraak worden ingezien van vrijdag 2 februari 2018 tot en met donderdag 15 maart 2018 tijdens openingstijden van het Hof van Coevorden ter inzage in het Klantcontactcentrum. Na telefonische afspraak met de afdeling Leefomgeving, team Omgevingsontwikkeling (telefoonnummer 14-0524) is inzage in de stukken buiten openingstijden mogelijk. Desgewenst kan op de afdeling een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

 

U kunt het bestemmingsplan digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijze

Een ieder kan gedurende de periode van terinzagelegging zijn/haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke reacties kunnen verzonden worden aan de gemeenteraad van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden.

 

Coevorden, 23 februari 2018

  

 

Naar boven