Ontwerpverklaring van geen bedenkingen zomerhuis Elswoutshoek te Overveen

Logo Bloemendaal

Op 1 februari 2018 heeft de gemeenteraad van Bloemendaal besloten een ontwerpverklaring van geen bedenkingen onder voorwaarden af te geven. De ontwerpverklaring van geen bedenkingen heeft betrekking op de aanvraag omgevingsvergunning voor bouw van een zomerhuis op landgoed Elswoutshoek te Overveen.

 

Vanwege het besluit van de gemeenteraad om de ontwerpverklaring van geen bedenkingen onder voorwaarden af te geven, is het college voornemens om de omgevingsvergunning onder voorwaarden te verlenen.

 

De aanvraag omgevingsvergunning ziet tevens op de aanleg van een bloementuin en het college is ook voornemens om de omgevingsvergunning voor deze activiteit te verlenen.

 

Inzage

De ontwerpverklaring van geen bedenkingen en het ontwerpbesluit omgevingsvergunning liggen vanaf 15 februari tot en met 29 maart 2018 ter inzage. U kunt de documenten vinden op de website van de gemeente Bloemendaal: www.bloemendaal.nl/bestemmingsplannen/

 

Zienswijze indienen

Gedurende bovengenoemde termijn kan iedereen een zienswijze indienen op de ontwerpbesluiten. U kunt uw zienswijze opsturen naar het college van Burgemeester en wethouders, postbus 201, 2050 AE te Overveen, postbus 201, 2050 AE te Overveen of mailen naar gemeente@bloemendaal.nl. U kunt uw zienswijze tot en met 29 maart 2018 indienen.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het plan, neem dan contact op met de heer J. van Hooft (023 – 5225 730 of j.vanhooft@bloemendaal.nl).

 

 

Naar boven