Voorontwerp bestemmingsplan “Dirkzwagerstraat”, gemeente Maassluis

Logo Maassluis

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Maassluis maken overeenkomstig de gemeentelijke inspraakverordening bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan “Dirkzwagerstraat” met ingang van vrijdag 23 februari 2018 gedurende drie weken ter inzage ligt in het publiekscentrum in de hal van het stadhuis.

 

Het bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van maximaal 31 woningen mogelijk op het braakliggende terrein ten noorden van de woonwijk ’t Stort. Deze woningen zullen overwegend georiënteerd zijn op de op de nieuw te realiseren weg: de Gijsbert Dirkzwagerstraat. Deze nieuwe weg verbindt de Heldringstraat met de A.E. Maasstraat / Esserstraat. Deze woningen en weg worden in een groenstructuur ingebed, waardoor sprake is van een kwalitatief goede afronding van de wijk.

 

Gedurende de periode van inzage heeft een ieder de gelegenheid om een inspraakreactie kenbaar te maken. Uw inspraakreactie dient schriftelijk te worden ingediend en te worden gericht aan het college van Burgemeester en Wethouders van Maassluis, postbus 55, 3140 AB te MAASSLUIS.

 

Tevens zal er op 12 maart 2018 vanaf 19.00 uur een informatieavond worden georganiseerd in de Koningshof. Op deze avond wordt u geïnformeerd over de plannen en wordt u in de gelegenheid gesteld vragen te stellen.

Maassluis, 22 februari 2018

 

Naar boven