Bekendmaking vaststelling bestemmingsplan “Parapluherziening parkeernormen”, gemeente Maassluis

Logo Maassluis

Burgemeester en wethouders van de gemeente Maassluis maken ingevolge van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 6 februari 2018 het bestemmingsplan “parapluherziening Parkeernormen” heeft vastgesteld.

 

Voldoende parkeervoorzieningen is een belangrijke voorwaarde bij bijna elke ruimtelijke ontwikkeling. Gemeente Maassluis wenst dan ook over de mogelijkheid tot het stellen van eisen aan het parkeren te blijven beschikken. Om die reden is dan ook besloten om voor het gehele grondgebied de parkeernormen met deze parapluherziening vast te leggen.

 

Ter inzage

Het bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de bijhorende stukken ligt met ingang van

22 februari 2018 gedurende zes weken ter inzage in het publiekscentrum van het stadhuis en is tevens te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.BP86MSPARKEER-VA01)

 

Beroepsmogelijkheden

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Voorts kan, indien beroep is ingesteld, een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling rechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG.

Maassluis, 22 februari 2018

 

Naar boven