Ontwerp wijzigingsplan Dongenseweg 25

Logo Gilze en Rijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen hebben in haar vergadering besloten het ontwerp wijzigingsplan Dongenseweg 25 in Rijen voor eenieder ter inzage te leggen. Dit ontwerp wijzigingsplan maakt het mogelijk dat de agrarische bestemming wordt gewijzigd in een bedrijfsbestemming. Met het wijzigingsplan maken we een hoveniers- en boomverzorgingsbedrijf op de locatie Dongenseweg 25 in Rijen mogelijk. Het ontwerp wijzigingsplan met bijbehorende bestanden, met als IMRO-nummer NL.IMRO.0784.WPdongenseweg25-ON01.

 

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerp wijzigingsplan ligt met ingang van 22 februari 2018 tot en met 4 april 2018 voor zes weken ter inzage. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan het college burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen, postbus 73, 5120 AB Rijen.

 

Het ontwerp wijzigingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen. Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.gilzerijen.nl. Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, de heer A. van der Zwaluw, bereikbaar via tel.: 088-3821453.

 

Rijen, 19-02-2018

Naar boven