Ontwerpwijzigingsplan Voskuilenweg 21 te Venhorst

Logo Boekel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maken bekend dat met ingang van 22 februari 2017, gedurende zes weken het ontwerp wijzigingsplan Voskuilenweg 21 te Venhorst ter inzage ligt voor zienswijzen.

 

Het ontwerpplan ligt tijdens openingstijden ter inzage ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het ontwerpplan met bijbehorende stukken is ook raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatiecode: NL.IMRO.0755.BPWBGVoskuilen21.ON01).

 

Het plan voorziet in de uitbreiding van een bestaande pluimveehouderij tot 1,5 hectare. Tegelijk met de uitbreiding worden bij bestaande en de nieuwe stal additionele technieken toegepast om de milieubelasting verder naar beneden te brengen. Hierbij worden meerdere technieken toegevoegd.

 

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijze indienen bij de gemeente. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wenst te maken, kunt u binnen de genoemde termijn contact opnemen met A. Hermans, beleidsmedewerker ruimtelijke ontwikkeling. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij het college van B&W van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH te Boekel.

 

Boekel 21 februari 2017

Naar boven