Terinzagelegging vastgesteld bestemmingsplan “Oosterduinen 4-8”

Logo Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken ingevolge hoofdstuk 3 van de Wet ruimtelijke ordening, alsmede afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat, vanaf woensdag 22 februari 2017 het op 15 december 2016 vastgestelde bestemmingsplan “Oosterduinen 4-8”, gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt.

Gedurende deze termijn is het vastgestelde bestemmingsplan digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0576.WP201500034-0003.

 

plangebied en omschrijving

Het plangebied is gelegen ten noorden van Noordwijkerhout aan de weg Oosterduinen.

Het bedrijf J.A. Liebeton B.V., gevestigd aan de Oosterduinen 5 in Noordwijkerhout, heeft het voornemen om haar bedrijfsruimte, in het kader van groei en verbetering van de bedrijfsactiviteiten, uit te breiden.

 

De ontwikkeling bestaat uit de bouw van een kas op het perceel achter Oosterduinen 8. Ter compensatie hiervan zal het bouwvlak op het perceel oosterduinen 4 sterk verkleind worden en de bestaande rolkas gelegen direct aan de Oosterduinen gesaneerd. Het gebied van dit plan is gelegen binnen de grenzen van het bestemmingsplan “Buitengebied 2015”.

Doel van dit bestemmingsplan is om de beoogde ontwikkeling juridisch-planologisch mogelijk te maken.

Procedure

Vanaf woensdag 22 februari tot en met dinsdag 5 april 2017 ligt het vastgestelde bestemmingsplan gedurende de openingstijden voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis. Het bestemmingsplan is ook digitaal beschikbaar via www.noordwijkerhout.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende deze termijn van 6 weken kan tegen het besluit door belanghebbenden schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage. Belanghebbenden zijn in dit geval degenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend en degenen die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze kenbaar te maken.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Ingeval van onverwijlde spoed kan, binnen de beroepstermijn, een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het vaststellingsbesluit treedt in dat geval niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Noordwijkerhout, 21 april 2017

 

 

 

 

Naar boven