Besluit vaststelling Hogere Waarden Wet Geluidhinder voor de bouw van 18 appartementen en 11 grondgebonden woningen aan de Concordiastraat en Midscheeps te Delfzijl.

Logo Delfzijl

Het betreft planologisch medewerking verlenen voor het bouwen van een appartementencomplex met 18 woningen en 11 grondgebonden woningen aan de Concordiastraat en Midscheeps te Delfzijl middels artikel 2.12, lid 1, onder a., onder 3 van de Wabo. Vanwege het industrielawaai afkomstig van het industrieterrein 'Oosterhorn' van Delfzijl is in het kader van de Wet geluidhinder voor deze planologische medewerking een hogere grenswaarde van 55 dB(A) nodig. Dit is de hoogst toelaatbare geluidsbelasting op de gevels van de te realiseren woningen.

Ter inzage

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen van 16 februari tot en met 29 maart 2017 ter inzage in het gemeentehuis. U kunt hiervoor een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl of via telefoonnummer 140596 of bij de receptie.

Indienen beroep

Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden beroep aantekenen. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van dit besluit niet. U kunt digitaal het beroepschrift indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan per brief naar Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag of digitaal via de website van de Raad van State of via het digitale loket op de website van de Raad van State. Om toegang te krijgen tot het digitale loket moet u beschikken over een DigiD.

 

Naar boven