Ontwerpwijzigingsplan Wijttenbachweg 75 gemeente Oegstgeest

Logo Oegstgeest

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ‘ontwerpwijzigingsplan Wijttenbachweg 75’ met identificatiecode NL.IMRO.0579.WPWijttenbachweg75-ON01, overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 15 februari 2017 tot 28 maart 2017 ter inzage ligt.

 

Het ontwerpwijzigingsplan betreft het wijzigen van de bestemming ’Bedrijf’ naar ‘Wonen’ voor het perceel met opstallen op het adres Wijttenbachweg 75 te Oegstgeest, conform artikel 3.5 lid b van het vigerend bestemmingsplan Voscuyl en Bloemenbuurt. De bestemming van het perceel wordt hiermee in overeenstemming gebracht met het feitelijke gebruik ervan.

Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken zijn digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en kunnen ook via de website van de gemeente www.oegstgeest.nl> bestemmingplannen> nu-ter-inzage worden benaderd. Ook kunnen de stukken gedurende deze termijn bij de receptie van het gemeentehuis, Rhijngeesterstraatweg 13 te Oegstgeest op papier worden ingezien. Wij wijzen u er wel op dat de papieren versie minder gebruiksvriendelijk is dan de digitale versie en adviseren u het bestemmingsplan via ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

 

Zienswijzen

 

Tijdens deze termijn kan een ieder gemotiveerd zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan mondeling, maar wij geven de voorkeur aan een schriftelijk zienswijze. Vermeld altijd uw naam en adresgegevens. Anonieme zienswijzen nemen wij niet in behandeling. Een schriftelijke zienswijze kan worden gericht aan de gemeenteraad van Oegstgeest, postbus 1270, 2340 BG Oegstgeest, o.v.v. Z-16-17099/ zienswijze ‘Ontwerpwijzigingsplan Wijttenbachweg 75’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze maakt u een afspraak met een medewerker van Team Ruimte/ Beleid en Advies.

 

Naar boven