Beheersverordening Boven Pekela vastgesteld

Logo Pekela

 

Burgemeester en wethouders van Pekela maken bekend, dat de gemeenteraad bij besluit van 31 januari 2017 de beheersverordening ‘Boven Pekela’ heeft vastgesteld.

Planinhoud

De beheersverordening bevat een actuele planregeling voor het dorp Boven Pekela. De beheersverordening legt de huidige situatie vast. Dit betreft zowel de feitelijke situatie als de planregeling uit het voorheen geldende bestemmingsplan Boven Pekela (2005). Daarnaast is in de beheersverordening het geldend beleid van de provincie en gemeente verwerkt.

I nwerkingtreding

Met ingang van donderdag 9 februari 2017 treedt de vastgestelde beheersverordening in werking. De Wet ruimtelijke ordening biedt geen mogelijkheid om bezwaar en beroep aan te tekenen tegen de vaststelling van de beheersverordening.

Plan inzien

De vastgestelde beheersverordening is in te zien tijdens de openingsuren in het gemeentehuis.

Tevens zijn de stukken te raadplegen via de gemeentelijke website onder het kopje “Bestemmingsplannen > Boven Pekela” en op www.ruimtelijkeplannen.nl (met de ID-code NL.IMRO.0765.04BVBovenpek2016-0401; een rechtstreekse link is te vinden op de website van de gemeente).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente.

Oude Pekela, 8 februari 2017

Naar boven