Ontwerp wijzigings- en uitwerkingsplan Herenweg 430

Logo Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken, ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf woensdag 15 februari 2017 het ontwerp “wijziging- en uitwerkingsplan Herenweg 430” gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

 

Het “ontwerp wijziging- en uitwerkingsplan Herenweg 430” is ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0576.UP201500001-0002).

 

Ligging plangebied en omschrijving plan

In het “ontwerp wijziging- en uitwerkingsplan Herenweg 430” wordt in één keer toepassing gegeven aan een wijzigingsbevoegdheid en uitwerkingsverplichting uit het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Delfweg e.o.”.

 

Een deel van de gronden ten zuidwesten van het bestaande bedrijventerrein Delfweg worden uitgewerkt naar de bestemming Bedrijven –Uit te werken en vervolgens direct uitgewerkt naar de bestemming Bedrijf . Deze gronden zijn bestemd voor agrarische aanverwante, niet-grondgebonden bedrijven tot en met milieucategorie 3.2.

 

Procedure

Vanaf woensdag 15 februari tot en met dinsdag 28 maart 2017 liggen het ontwerp wijziging- en uitwerkingsplan, met bijbehorende stukken voor iedereen ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis.

 

Gedurende de termijn van zes weken bestaat voor belanghebbenden gelegenheid om schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerp wijzigings- en uitwerkingsplan kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van Noordwijkerhout, Postbus 13, 2210 AA Noordwijkerhout. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het wijziging- en uitwerkingsplan deze betrekking heeft.

 

 

 

Naar boven