[Ontwerpuitwerkingsplan ‘Triangel Plan 4’]

Logo Waddinxveen

Het college van burgemeester en wethouders van Waddinxveen maakt bekend dat het ontwerp van het uitwerkingsplan ‘Triangel Plan 4‘ (NL.IMRO.0627.upTriangelplan4-0301) ter inzage wordt gelegd op grond van artikel 3.9a lid 1 Wet ruimtelijke ordening. Het plangebied is gelegen in Park Triangel. Het wordt met dit uitwerkingsplan mogelijk om binnen het plangebied woningen, een fietsenstalling bij het station en een voorzieningenstrook (onder andere voor basisonderwijs) te realiseren. Met het plan wordt invulling gegeven aan de uitwerkingsbevoegdheid, zoals opgenomen in het bestemmingsplan ‘Triangel’ (vastgesteld september 2008).

 

Het ontwerpuitwerkingsplan Triangel Plan 4 met bijbehorende stukken ligt met ingang van 16 februari 2017 gedurende zes weken (tot en met 29 maart 2017) ter inzage via de computer bij de publiekbalie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Waddinxveen. Het ontwerpuitwerkingsplan met bijbehorende stukken kunt u ook vinden op de website van de gemeente, www.waddinxveen.nl en ruimtelijkeplannen.nl (.NL.IMRO.0627.upTriangelplan4-0301)

Gedurende de terinzagelegging kunnen belanghebbenden zienswijzen indienen. De schriftelijke zienswijzen kunnen worden gestuurd naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen, Postbus 400, 2740 AK Waddinxveen. Voor mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de heer D. Koppenaal van de afdeling Ruimte via telefoonnummer 14 0182. Op het uitwerkingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing (artikel 1.1 bijlage 1 categorie 3.1).

 

Waddinxveen, 15 februari 2017

 

Naar boven