Kennisgeving m.e.r.-beoordelingsbesluit voor het project dijkverbeteringsplan Linnaeuskade

Logo Hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht

Ter voorbereiding van het dijkverbeteringsplan Linnaeuskade heeft een m.e.r.-beoordeling plaatsgevonden. Het dijkverbeteringsplan Linnaeuskade is een projectplan als bedoeld in artikel 5.4 Waterwet. Uit deze mer-beoordeling blijkt dat de dijkverbetering Linnaeuskade geen belangrijk negatief effect heeft op het milieu in het plangebied. Het Dagelijks bestuur van het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht heeft daarom een m.e.r.-beoordelingsbesluit vastgesteld waarin is aangegeven dat voor de dijkverbetering Linnaeuskade geen milieueffectrapport behoeft te worden opgesteld.

Procedure

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbesluit in de zin van art. 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht, waartegen geen zelfstandig bezwaar of beroep mogelijk is, tenzij belanghebbenden hierdoor los van het voor te bereiden besluit (het projectplan als bedoeld in artikel 5.4) rechtsreeks in hun belang worden getroffen.

Belanghebbenden kunnen wel hun opvatting over het m.e.r.-beoordelingsbesluit kenbaar maken bij hun zienswijze op het ontwerp-dijkverbeteringsplan Linnaeuskade. Het ontwerp-dijkverbeteringsplan wordt van dinsdag 14 februari 2017 tot en met maandag 27 maart 2017 ter inzage gelegd.

Inzage

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit en de bijbehorende stukken kunt u van dinsdag 14 februari 2017 tot en met maandag 27 maart 2017 raadplegen op de website www.overheid.nl

Inlichtingen

Voor meer informatie over het m.e.r.-beoordelingsbesluit kunt u telefonisch contact opnemen met projectteam Linnaeuskade via telefoonnummer 0900 – 9394 (uw gebruikelijke belkosten). U kunt ook een e-mail sturen naar linnaeuskade@waternet.nl .

Naar boven