Vaststelling bestemmingsplan “Schoolweg 7, Nijensleek”

Logo Westerveld

Burgemeester &Wethouders van de gemeente Westerveld maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 31 januari 2017 het bestemmingsplan “Schoolweg 7, Nijensleek” met planidentificatie NL.IMRO.1701.562PHZSchoolweg7NS-0003 ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van twee vrijstaande woningen op het perceel Schoolweg 7 te Nijensleek. (voorheen perceel dorpscentrum Griet’nstede).

Ter inzage

Van 16 februari 2017 tot en met 29 maart 2017.

Waar

Bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuislaan 1 te Diever.

Op afspraak is inzage buiten de openingstijden mogelijk.

Digitaal

Het plan is in te zien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te hebben gemaakt.

Beroep kan worden ingesteld door een beroepschrift te richten aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Hiertoe dient per afzonderlijke brief de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden verzocht om een voorlopige voorziening.

Inwerkingtreding

Het besluit van de gemeenteraad treedt de eerste dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Leefomgeving, telefoonnummer 14 0521

Naar boven