Vastgesteld wijzigingsplan ‘Westelijk buitengebied, Voorthuizerstraat 256’, Putten

Logo Putten

Burgemeester en wethouders van Putten hebben op 31 januari 2017 het wijzigingsplan ‘Voorthuizerstraat 256’ vastgesteld. Het wijzigingsplan heeft betrekking op het opnemen van een aanduiding ‘wonen’ op het perceel, zodat de bedrijfswoning door derden (die niet bij het kantoorbedrijf betrokken zijn) bewoond mag worden.

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt ter inzage in het gemeentehuis. U kunt het plan inzien van donderdag 9 februari tot donderdag 23 maart 2017 op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Op afspraak, telefoonnummer (0341) 359 768, kunt u de stukken buiten de hiervoor genoemde uren en op donderdagavond inzien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kunt u een afspraak maken via hetzelfde telefoonnummer.

Het wijzigingsplan is ook digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.0273.WPBGVoorthuizer256-VA01. Een link naar het digitale plan vindt u op onze website www.putten.nl.

Van vrijdag 10 februari tot vrijdag 24 maart 2017 kunnen belanghebbenden tegen het bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Er kan alleen beroep worden ingesteld door een belanghebbende:

  • 1.

    die tijdig een zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht, of

  • 2.

    aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij zijn zienswijze niet bij het college naar voren heeft gebracht.

Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Het is ook mogelijk om digitaal beroep in te stellen bij de Raad van State en/of een voorlopige voorziening te vragen. Dit kan via de website www.digitaalloket.raadvanstate.nl. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op de genoemde site vindt u de precieze voorwaarden.

Naar boven