Hernieuwde versie Ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidelijke Dwarsweg 13/13BIS Waddinxveen’

Logo Waddinxveen

Hernieuwde versie Ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidelijke Dwarsweg 13/13BIS Waddinxveen’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen maken bekend dat zij op 19 december 2017 hebben ingestemd met het hernieuwde ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidelijke Dwarsweg 13/13BIS Waddinxveen’. Dit bestemmingsplan heeft als doel om de uitbreiding van een loonbedrijf mogelijk te maken.

Hernieuwd Ontwerpbestemmingsplan

Begin 2016 heeft reeds een ontwerpbestemmingsplan ten behoeve van de gewenste uitbreiding van het loonbedrijf aan de Zuidelijke Dwarsweg ter inzage gelegen. Het bestemmingsplan is mede naar aanleiding van de binnengekomen reacties, ambtshalve opmerkingen en een beperkt gewijzigd bedrijfsplan op een aantal punten aangepast. Er zijn onder andere aanvullende maatregelen opgenomen ter voorkoming van hinder voor omwonenden en aanvullende milieuonderzoeken uitgevoerd. Gezien de aanpassingen en de lange aanpassingstermijn is besloten het bestemmingsplan opnieuw als ontwerp ter inzage te leggen. Op deze wijze hebben alle belanghebbenden de gelegenheid om op het plan te reageren. Het ontwerpbestemmingsplan voldoet aan de eisen uit de wet en er is besloten de ruimtelijke procedure voort te zetten.

Raadplegen van het ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidelijke Dwarsweg 13/13BIS Waddinxveen’ is met ingang van 28 december 2017 gedurende zes weken (tot en met 7 januari 2018) raadpleegbaar via de computer bij de publieksbalie op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1. Ook kunt u het plan inzien via gemeentelijke website: http://www.waddinxveen.nl/bestuur/bestemmingsplannen-en-milieueffectrapportages_42485/, onder het kopje ‘Momenteel ter inzage’. Een andere mogelijkheid voor het inzien van het ontwerpbestemmingsplan is via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0627.BPzdlkdwarsweg13-0302).

Zienswijzen

U kunt tot en met 7 februari 2018 schriftelijk of mondeling uw zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Waddinxveen, postbus 400, 2740 AK te Waddinxveen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor vragen kunt u contact opnemen met de heer U. Yntema via telefoonnummer 140182. Alle tijdig binnengekomen zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan worden gebundeld, samengevat en gezamenlijk beantwoord.

Voor meer informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, de heer U. Yntema, telefoonnummer 140182 of via het e-mailadres u.yntema@waddinxveen.nl.

Waddinxveen, 27 december 2017

Naar boven